• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

postheadericon O nama

restoran_jure

 

Obiteljski restoran Jure nalazi se u neposrednoj blizini mora. Terasa otkriva predivan pogled na more i otoke.

Naša kuhinja nudi Vam bogat izbor ukusnih jela: riblje specijalitete, domaće mesne specijalitete, jela plodova mora, poslastice...

Uz uživanje u jelima naše kuhinje, ponudit ćemo Vam vrhunski izbor vina.

 

Nudimo Vam uglavnom specijalitete koji su izvorna jela Dalmacije. Uz sve to, nudimo Vam dostavu hrane i pića na Vaše radno mjesto ili u Vaš stan.

U ponudi imamo i catering.

 

Gdje smo?

Podstrana je udaljena 10 km od Splita, koji ima odličnu prometnu povezanost s Dalmacijom i ostatkom Hrvatske. Podstrana je smještena između rijeke Žrnovnica i mjesta Mutogras. Zračna luka Split-'Resnik' nalazi se u Kaštelima i udaljena je 40 km od nas, dok su željeznički i autobusni kolodvor udaljeni 10 km.

Na zahtjev organiziramo prijevoz od kolodvora i aerodroma.

 

Kako do nas?

Autobusni kolodvor Split nalazi se u samom centru Splita te je udaljen 10 km od restorana Jure. Od centra Splita do hotela redovito vozi međugradska autobusna linija Split – Omiš broj 60, te broj 30 na relaciji Split - Podstrana.- U svojoj ponudi, restoran Jure organizira prijevoz za svoje goste na relaciji autobusni kolodvor -restoran. 
Ukoliko dolazite automobilom s autoputa Zagreb - Split trebate izaći na izlazu Dugopolje te pratiti oznake za Split. Nakon 15 km pred samim ulaskom u Split skrenuti lijevo zaobilaznicom za Dubrovnik te dalje cestom oznake D-8. Nakon 5 km stići će te do hotela 'Grand Hotel Lav'. Samo 2km dalje u istom smjeru, s desne strane nalazi se restoran Jure.

 

Vlasnik: Ante Marić - Banje

Adresa: sv. Martina 2

Poštanski broj i pošta: 21312 Podstrana

tel.: 021 330 163 ili  mob.: 095 199 4044 / 098 961 9647